Skip to main content

Referenser


Vad tycker kunderna? Nöjda kunder är viktigt och här kommer ett axplock av dom

Aperio AB och Imacor AB

WEBBPLATS, WEBBHOTELL, E-POST, IT-SUPPORT

Med sinne för snygg design och interaktiv informatik levererar SL Development utöver det vanliga, alltid med kundens behov och önskemål i fokus.

Alltid vänlig och snabb respons med professionell support, oavsett var i världen man befinner sig.

aperio.se imacor.se

Arhedens Naprapatcenter

Webbplats, webbhotell, e-post, it-support

Vi har samarbetat med Stefan och SL Development sedan 2010 nu och han ger oss en personlig och snabb service - vid varje kontakt! Han är duktig på att förstå vilket uttryck vi vill förmedla våra kunder via vår hemsida.

Han hjälper oss också med uppdateringar och övriga tekniska frågeställningar vi har i samband med IT och datorer/smartphones. Hans service och kvalitet är lika prioriterad som en human prissättning till kunden.

arhedens.se

Fysiomedicinska kliniken

WEBBPLATS, WEBBHOTELL, E-POST, FOTOGRAFERING, IT-SUPPORT

Fysiomedicinska kliniken har förmånen att ha Stefan Lewitas som vår IT-ansvarige sedan 2010. Stefan har gjort vår hemsida fysiomed.se och ställer alltid upp och löser de få problem som uppstår omgående.

Vi är mycket nöjda med samarbetet och kan varmt rekommendera hans tjänster.

fysiomed.se

Mark Dewndney Golf

WEBBPLATS, WEBBHOTELL, E-POST, IT-SUPPORT, KONSULTATION, FOTOGRAFERING

I ordered a website, but with Stefan i felt almost as though i had a business partner. He worked with me and helped me understand why and which choices i should make.

 
I have had overwhelmingly positive feedback and can gladly reccomend him.

mdgolf.se

Ossiannilsson QOOL Consultancy

WEBBPLATS, WEBBHOTELL, E-POST


Efter att lyssnat omsorgsfullt in mina behov, synpunkter och kravspecifikationer, byggde Stefan min hemsida för mitt företag mycket professionellt och snabbt. Han satte sig snabbt in hur jag ville ha det och utifrån detta designades och byggdes en professionell webbplats där ett krav var att jag skulle kunna sköta den lätt och smidigt.

Jag har fått mycket professionell och snabb vägledning under hela processens gång, då jag själv körde fast. Stefan har också många värdefulla förslag hur man kan profilera sin hemsida och det var en givande dialog under hela processen.

Jag är så tacksam att allt togs omhand, så att jag kunde koncentrera mig på att profilera mitt budskap för mitt företag och för mina intressenter. Inom mitt område är det speciellt viktigt att ha en proffsig hemsida vilket jag nu fått.

— Ebba Ossiannilsson

i4quality.se

Vill du också bli en nöjd kund?